Havi horoszkóp 2018. november – Önbizalom és bizonytalanság

Horoszkóp minden hónapban

2018.10.31. 18:00

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap elején megnő a valószínűsége, hogy félreértésbe keveredj valakivel, így fordíts különösen nagy figyelmet a megfelelő kommunikációra és a világos egyértelmű döntésekre. Ezekben a napokban, ha szerződést kötnél, járj el különösen nagy figyelemmel és ha kell, inkább kérj szakértő segítséget.

Az jó, ha erősen összpontosítasz a pénzre, a vagyonra, de közben ügyelned kell arra is, hogy a környezetedben egyes lépések visszatetszést kelthetnek. Mindig törekedj arra, hogy a pénzedet ne mások kárára szerezd meg. Ez néha nem könnyű feladat, de neked sikerül majd megtalálnod az utat.

A hónap közepén némi bizonytalanság léphet fel benned, mivel meggyengülhet a hited valamiben, ami eddig zsinórmértékül szolgált egyes döntéseidben. A világ folyamatosan változik és a régi szabályok egyes esetekben már nem érvényesek. Változz te is a világgal!

A hónap végén felerősödhet benned a frusztráció és a harag, ami könnyen vezethet konfliktushoz a környezeteddel, ha nem gyakorolsz önuralmat. Mérsékeld az elvárásokat a környezeted és önmagaddal szemben is, mert könnyen lehet, hogy túl nagyok az elvárásaid. Gondold végig, hogy mit akarsz elérni és ehhez mi a valóban kivitelezhető megoldás.

Mire véget ér ez a nehéz hónap, megtalálod az utadat és kisimulnak a dolgok is körülötted.

Rák – havi horoszkóp

A hónap első napjai harmóniát és belső nyugalmat hoznak számodra, a munkádban pedig rendkívül produktív időszak vár rád. Itt az alkalom, hogy fejlődj és a terveidet is hozzá igazítsd a változásokhoz és a megnövekedett lehetőségeidhez. Ehhez most hathatós külső támogatást is kaphatsz.

A magánéletedben ugyanakkor egy váratlan esemény megmutathatja, mennyire is sebezhető a kapcsolatod, ami arra sarkall, hogy a biztonság, stabilitás és esetleg egy nagyobb elköteleződés irányába mozdulj el.

A hónap közepén a szokásosnál is vonzóbbnak érezheted magadat, amely magabiztosságot kölcsönöz majd a kapcsolatodban, ha pedig egyedül élsz, nagyobb teret ad számodra az új élmények begyűjtéséhez is. Erre még ráerősítetsz a szépségipar szolgáltatásaival és termékeivel, az pedig már igazán ütős kombináció lehet.

A hónap második felében változás várható a magánéletedben, ami izgalmat hoz, de elsősorban jó értelemben. Ez jó időszak lehet egy kis flörtre, de arra is, hogy meglévő partnereddel egy kicsit feldobjátok az unalmas hétköznapokat. Engedd szabadon a fantáziádat és kezeld lazábban a tabukat is a hálószobában!

A hónap utolsó napjai egy új projekt elindítását hozhatják számodra. Bátran fogj bele, légy kezdeményező és bátor!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.