Heti horoszkóp 2018. október 22. – október 28. – Bonyolult viszonyok

Horoszkóp minden hétre

2018.10.20. 18:00

Oroszlán - heti horoszkóp

A hét első felében valaki megpróbálja felnagyítani egy hibádat és igyekszik belőle a saját maga számára előnyt kovácsolni. Az ilyen emberrel vigyázni kell, hiszen bármikor lecsaphat az alkalomra. Jobban teszed, ha ezek után elkerülöd. Persze előtte elmagyarázd el neki, te hogyan látod a jellemét.

A hét második felében egy családi ügyet kell menedzselned. Lehet, hogy emiatt hivatalos helyen is meg kell jelenned és talán még megállapodást, vagy szerződést is kell aláírnod. Ügyelj a részletekre, nehogy egy hibás döntéssel végül pórul járj.

A hét végén pletykát hallasz valakiről, olyasmit, amit sohasem gondoltál volna róla. Mielőtt ítélkezel, ellenőrizd le a hír valóságtartalmát és nézz önmagadba is. Veled nem fordulhatna elő hasonló?

Szűz - heti horoszkóp

A hét elején a szokásosnál csendesebb napokra számíthatsz, de könnyen lehet, hogy ennek majd a következő időszakban lesz meg a böjtje. Ha van lehetőséged, dolgozz egy kicsit előre, nehogy később úgy érezd, hogy rád szakad egyszerre minden.

A hét második felében kompromisszumot kell kötnöd, mivel egyszerre mindent nem tudsz megoldani úgy, ahogyan szeretnéd. Néha egy kis megalkuvásnak bele kell férnie, főleg, ha közben mások érdekeire is tekintettel akarunk lenni.

A hét végén az otthonodban olyan hangulat alakulhat ki, amely során többször is tízig el kell számolnod, ha nem akarsz olyasmit mondani, amit aztán később megbánnál. Légy türelmes, megértő!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.