Heti horoszkóp 2018. október 22. – október 28. – Bonyolult viszonyok

Horoszkóp minden hétre

2018.10.20. 18:00

Nyilas - heti horoszkóp

A hét elején valaki megpróbál majd kihasználni és visszaélni a jóhiszeműségeddel. Bár hamar átlátsz rajta, egy darabig talán hagyhatod a dolgokat folyni a maguk medrében. Nézd meg, meddig megy el az illető, így jobban kiismerheted a jellemét.

A hét közepén jól meg kell fontolnod minden lépésedet, ha nem akarsz kellemetlen helyzetbe kerülni egy ismerősöddel kapcsolatosan, mivel az illető bonyolult jellem. Ha túl közel engeded, kellemetlen lehet számodra, ha elzárkózol, sértődés lehet a vége. Egyensúlyozz!

A hét végén egy kellemes program vár kellemes társaságban. Ha mostanában elkerült a szerelem, most szinte biztosan megtalál. Légy nyitott!

Bak - heti horoszkóp

A hét elején pénzügyi veszteség érhet, mivel kevesebb pénz érkezik hozzád, mint amennyire számítottál. Ha tévedésre gyanakszol, akkor próbálj reklamálni, ne hagyd, hogy emiatt kár érjen. Lehet, hogy előnyösebb szerződéssel, vagy egy olcsóbb pénzintézettel elkerülhető lenne a jövőben ilyesmi.

A hét közepén egy elromlott kapcsolatot próbálsz rendbe hozni valakivel, akivel már régóta megoldatlan köztetek a viszony. Ha eredményt akarsz elérni, neked kell kezdeményezni. Tedd meg, nem jó sokáig haragot tartani.

A hét végén felmerülhet, hogy a magánéletedben továbblépj egy ponton, ami nemcsak pozitív, hanem negatív változást is jelenthet.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.