Heti horoszkóp 2018. október 22. – október 28. – Bonyolult viszonyok

Horoszkóp minden hétre

2018.10.20. 18:00

Vízöntő - heti horoszkóp

A hét elején új lehetőséget kínálnak fel számodra, amely erősen elgondolkodtat majd. Egy váltás mindig kockázattal jár, de előrelépni csak úgy lehet, ha vállaljuk ezeket. Talán nehezedre esne a régi környezettől megválni, de ha többre akarsz menni, meg kell tenned.

A hét közepén egy régóta húzódó magánéleti probléma végére kell pontot tenned. Lehet, hogy nehéz döntéseket kell meghoznod annak érdekében, hogy később ne kelljen kellemetlen dolgokkal szembesülni.

A hét végén fény derülhet egy régi titokra a családodban, ami arra inspirál, hogy kutatást végezz a családoddal kapcsolatosan. Ha utána nézel a dolgoknak, érdekes dolgokra bukkanhatsz a múltból.

Halak - heti horoszkóp

Nincs olyan elrontott kapcsolat, melyet előbb vagy utóbb ne lehetne rendbe hozni, ha mindkét fél akarja. Tegyél kísérletet most te, hogy egy régóta húzódó vita csituljon és próbálj békülni. Ha sikerrel jársz, mindenki jobban fogja érezni magát végül.

A hét közepén valakinek a közeledésére kell várnod, mivel te nem szeretnéd megtenni az első lépést. Csak nehogy aztán soha sem történjen meg az a lépés. Ha fontos a kapcsolat, gondold át a dolgot.

A hét végén elromolhat valami a ház körül, ami lehet, hogy sok kellemetlenséggel jár majd. Ha nem vagy biztos magadban, vagy a családtagokban, inkább hívj szakembert, nehogy a kár végül sokkal nagyobb legyen.

.