Heti horoszkóp 2018. október 22. – október 28. – Bonyolult viszonyok

Horoszkóp minden hétre

2018.10.20. 18:00

Mérleg - heti horoszkóp

A hét elején egészségügyi problémák jelentkezhetnek, de ezeket jól teszed, ha nem akarod a saját szakálladra házi módszerekkel kezelni. Ne fogadj el gyógyszert önjelölt szakértőktől sem, a legjobban akkor jársz, ha felkeresel egy orvost, hogy mielőbb túl legyél rajta.

A hét második felében kompromisszumot kell kötnöd és néhány határidődet módosítanod kell. Mindenkinek meg kell értenie, hogy néha nálad sem minden úgy alakul, ahogyan szeretnéd. Eközben egy kellemes meglepetés is ér majd, mivel valaki, akire nem is számítottál nagy segítségedre lesz.

A hét végén regenerálódni kell és muszáj lesz pihenőt beiktatnod és a családodra hagyatkoznod. Meglátod, örömmel lesik majd minden kívánságodat.

Skorpió - heti horoszkóp

A hét eleje nehezen indul majd és önhibádon kívül néhány határidődet nem fogsz tudni majd tartani. Lehet, hogy több időt kell eltöltened ebben az időszakban a munkával, mint ahogyan azt eredetileg eltervezted. Vigyázz, hogy ne ess pánikba és ne kezdj emiatt idegeskedni. Nézd meg azt is, nem lehet-e csökkenteni a tervezett munka mennyiségét.

A hét közepére helyre jönnek körülötted a dolgok és sokkal kiegyensúlyozottabb napok következnek. Valakire, akivel szemben eddig meglehetősen közömbösen viselkedtél egyszerre csak elkezdesz más szemmel tekinteni, amitől némi zavart érzel a belsődben. Ezen a ponton még bármi lehet a dolog vége, neked kell eldönteni, hogy engeded-e az eseményeket tovább bonyolódni.

A hét végén szükséged lehet egy kis gondolkodási időre a magánéleteddel kapcsolatosan, mivel az érzelmeid kissé összezavarodtak.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.