Heti horoszkóp 2018. október 22. – október 28. – Bonyolult viszonyok

Horoszkóp minden hétre

2018.10.20. 18:00

Ikrek - heti horoszkóp

A hét elején joggal gondolsz komolytalannak egy ajánlatot, hiszen túlságosan kedvező feltételekkel kínálnak valamit és ilyenkor mindig megszólal a fejedben a riasztócsengő. Légy határozott, de azért nézz utána a dolognak később. Ha azt mondják, azonnal kell döntened, már zárd is le a beszélgetést. Az ilyen ajánlat nem lehet komoly.

A hét második felében csalódás érhet, mert valaki, akiben megbíztál, nem az elvártnak megfelelően viselkedett. Most neked kell eldöntened, hogy továbbra is bizalmat szavazol-e az illetőnek, vagy elengeded végleg a kezét.

A hét vége vidám hangulatban telhet, mivel egy régi jó barát tűnhet fel a színen. Szakíts időt arra, hogy együtt töltsetek minél több időt és ha lehetséges vond bele a dologba a párodat is.

Rák - heti horoszkóp

A hét elején nagyon kell vigyáznod, nehogy felelőtlen ígéretet tegyél valakinek. Ha esetleg úgy alakul, hogy mégsem tudod betartani, könnyen rád süthetik a megbízhatatlanság bélyegét. Inkább vállalj keveset és teljesíts többet. Abból nem lehet baj.

A hét második felében valaki őszinteségi rohamában olyasmit is megoszt veled, amivel nem nagyon tudsz mit kezdeni. Próbáld beleképzelni magad a másik helyébe és ügyelj arra, hogy ne élj vissza a kapott információval.

A hét végén egy meghívásnak kell eleget tenned. Az eseményre vidd el a párodat is, ha pedig egyedül élsz, akkor légy készen egy újabb kapcsolatra. Valami lesz a levegőben.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.