Heti horoszkóp 2018. október 29. – november 4. – Az elmélkedés hete

Horoszkóp minden hétre

2018.10.27. 18:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét eleje kísérletezéssel telhet, ami nem biztos, hogy jól eredménnyel zárul. Ha így van, akkor fogadd el, hogy nem most van itt az ideje, hogy valami újjal próbálkozz, kövesd inkább a begyakorolt régi receptet, azzal nem nagyon fordulhat elő baki.

A hét közepén igyekezz tartózkodni az impulzusvásárlástól, ne hagyd, hogy elcsábítson egy nagyon kedvezőnek tűnő ajánlat. Van egy terved és egy költségvetésed, haladj a szerint.

A hét vége előzetesen akár még unalmasnak tűnhet számodra, de végül nem biztos, hogy úgy alakul. Komoly megbeszélések és fontos döntések ideje lesz, aminek, bármi is legyen az, fontos kihatása lehet az életed további részére. Ha valakit a mentorodnak tekintesz, most van itt az alkalom, hogy kikérd a tanácsát.

Halak – heti horoszkóp

A hét elején jó híreket kaphatsz, ami optimizmussal tölt majd el és arra ösztönöz, hogy új terveket készíts. Lehet, hogy egy utazás is lehetővé válik számodra, ami lehetővé teszi, hogy új szemszögből tekints a világra és új kapcsolatokat építs.

A hét közepén némi diplomáciára lesz szükséged, hogy elháríts egy félreértést. A szervezőkészségedre is szükséged lesz, hogy a tervezett programokat zökkenőmentesen végre tudd hajtani.

A hét végén feloldódik egy családi probléma és végre sikerül egyensúlyt teremtened, ami megkönnyebbülést hoz mindenkinek körülötted. Ha valaki a bizalmadat keresi, légy vele nyitott, de távolságtartó.

.