Heti horoszkóp 2018. október 29. – november 4. – Az elmélkedés hete

Horoszkóp minden hétre

2018.10.27. 18:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében változás állhat be a szerelmi életedben, amit, ha meg szeretnél menteni, muszáj lesz változtatnod néhány dolgon. Óvakodj azonban attól, hogy olyan kísérletezésbe fogj, aminek a kimenetele bizonytalan. Inkább egyeztess a partnereddel egy-egy lépésedről, nehogy csak tovább rontsd a helyzetet egy ballépéssel.

A hét közepén némi önuralomra lesz szükséged, mivel nagy lehet a kísértés, hogy a lelki problémáidat rövidtávon impulzusvásárlásokkal enyhítsd.

A hét végére, ha teszel érte, akkor visszanyerheted az érzelmi stabilitásodat és a partnereddel is egyenesbe kerülhetnek a dolgok. A helyzetet használd ki arra, hogy elmélyítsd kettőtök kapcsolatát és olyan kérdéseket is hozz felszínre, amik eddig tabutémának számítottak közöttetek. Jó esély van arra, hogy a válságból megerősödve kerüljön ki a kapcsolatotok.

Szűz – heti horoszkóp

A hét elején több jó hír is befut, amitől erősen optimista hangulat alakul ki körülötted. A nagy ötletek napjai lehetnek ezek, úgyhogy ne felejts el magadnál tartani jegyzetfüzetet, hogy feljegyezd ezeket. Ha az elképzeléseket beszélgetések és találkozók során vitatjátok meg, még nagyobb esélye van annak, hogy ezekből valódi terv születhet.

A hét második felében a család kerül reflektorfénybe nálad. Ezek a napok jó alkalmat adnak arra, hogy elgondolkodj egy kicsit a jövőről és az élet múlandóságáról. Pihenj, töltsd fel az elemeket és öleld magadhoz azokat, akiket szeretsz.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.