Heti horoszkóp 2018. október 29. – november 4. – Az elmélkedés hete

Horoszkóp minden hétre

2018.10.27. 18:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében óvatosan kell kezelned a pénzügyeidet, mivel hajlamos lehetsz a könnyelműségre. Talán úgy érzed, hogy most egy kicsit többet megengedhetsz magadnak, ami igaz is, de mindig aludj egyet a döntésre, különösen, ha valami értékesebb dologról van szó. Néha másnapra megváltozik az ember véleménye a tárgyak fontosságáról.

A hét közepét az emlékezéssel töltsd, látogasd meg a rokonaidat és elmélkedj egy kicsit az idő múlásáról. A múlt ismerete és tisztelete erőt ad a mai döntéseinkhez és jó alapot szolgáltat a felelősségteljes élethez.

A hét végét töltsd pihenéssel és érleld ki magadban azt a döntést, melyet hamarosan meg kell hoznod a magánéletedben.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében egy váratlan változás feszültté és idegessé teheti a légkört körülötted. Ha mindezt tetézed azzal, hogy engedsz a csábításnak és flörtölni kezdesz egy ismeretlennel, azzal finoman szólva, nem a legjobb irányba tereled a viszonyokat magad körül. Neked kell eldöntened, mekkora kockázatot vállalsz. Persze, ha az a cél, hogy borítsd a dolgokat magad körül, akkor ez remek alkalom lehet.

A hét közepére lassíts egy kicsit és ez nyilvánuljon meg abban is, hogy a figyelmed a szüleid és a nagyszüleid irányába forduljon. Tölts el velük minél több időt és ne feledd, ők tudnak valamit, amitől neked könnyebb lehet az életed. Hallgasd őket tisztelettel és igyekezz tanulni abból, amit mondanak. Nem kell újra és újra ugyanazokat a hibákat elkövetni.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.