Heti horoszkóp 2018. október 29. – november 4. – Az elmélkedés hete

Horoszkóp minden hétre

2018.10.27. 18:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét eleje optimizmust és boldogságot hoz számodra. A szerencse is melléd szegődik valamiben, ami azt eredményezi, hogy vállalhatsz egy kis kockázatot is. Ügyelj azonban arra, hogy a siker végül ne tegyen könnyelművé, mert nincs azért kőbe vésve, hogy innentől bármit teszel, az jól sül el.

A hét második felében szenvedélyesen és lelkesen végzed el a munkádat, különösen jól megy majd számodra a csapatmunka. A nagy lelkesedésben a vártnál közelebb kerülhetsz valakihez, akire eddig csak, kollégaként, vagy barátként tekintettél. Ezen a ponton minden lehetséges lesz és a dolgok kimenetele csakis rajtad múlik majd.

A legvalószínűbb zárása a hétnek egy tökéletes hétvége lesz, bár hogy ezt kivel töltöd, az nyitott kérdés.

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében váratlan esemény zavarja meg a magánéleted stabilitását. Ha nem akarsz magad körül egy vihart, próbálj higgadtan és türelmesen viselkedni még akkor is, ha belül komoly feszültséget érzel. Ha viszont a partnered bizonyos kérdéseket túl komolyan vesz, akkor nehéz lesz megőrizned az önuralmadat.

A hét közepén a pénzügyeid terén lesz tennivalód, amely során hosszadalmas ügyintézésre kell számítanod.

A hét végére viszont már elvonulnak a felhők és a hangulat is nyugodtabb, barátságosabb lesz. Ezt erősíti az is, hogy nagy valószínűséggel egy kis extra pénz áll a házhoz, ami azt teszi lehetővé, hogy kényelmesebben tekints az eljövendő hónapok elé.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.