Heti horoszkóp 2018. október 29. – november 4. – Az elmélkedés hete

Horoszkóp minden hétre

2018.10.27. 18:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét elején a jövődről kell gondolkodnod és tenned érdekében. A kilátásaid jók, de némely döntésedet erős befolyás hatására hozod meg. Ügyelj arra, hogy világos célokat fogalmazz meg, adj határidőket magadnak ezek elérésére és tartsd is be ezeket. Ha pedig időközben jobb ajánlat érkezik, módosítsd a terveket és fogadd el.

A hét közepe magányosan telhet, úgy érezheted, hogy elfogytak körülötted az emberek. Tehetsz ez ellen, ha ezeket a napokat a családoddal töltöd olyan környezetben, ami meleg és biztonságos érzéseket kelt benned.

A hét végén viszont csinálj valami olyasmit, amely kicsit feldobja magad körül a hangulatot.

Bak – heti horoszkóp

A hét első fele próbára teszi a szerelmi kapcsolatodat, melyet az okozhat, hogy előtör belőled a szabadságvágy és olyat teszel, ami nem tetszik a partnerednek. Egy egészséges kapcsolatnak azonban hosszú távon nem árthat az ilyesmi, ezért nem kell elhúzódó válságra számítani, inkább csak egy kis morgásra. Azt pedig könnyen tudod kezelni, hiszen nagy rutinod van benne.

A hét közepén a csendes nyugalom veszi át a helyét a hét eleji pörgésnek, ezt az időt töltsd azzal, hogy elmélkedsz a világról és a benne betöltött szerepedről. Néha egy kis önvizsgálat segít abban, hogy az életben megmaradjunk a helyes úton.

A hét vége alkalmas lesz arra, hogy családi, baráti körben töltsd és arra is, hogy egy kis csapatmunka keretében végezz el valami hasznosat, mellyel egy családtagodon segítesz.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.