Havi horoszkóp 2018. december – Egy várakozással teli hónap

Horoszkóp minden hónapban

2018.11.29. 17:43

Az Ikrek decembere feszülten indul, a Skorpió kitartása nem várt eredményt hozhat, a Vízöntő meggondolatlan lépést tehet. December havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban olyan érzésed lehet, mintha mindenki veled szemben lenne és a világ összeesküdött volna ellened. Persze, ez nincs így, viszont komoly kitartás és odaadás szükséges ahhoz, hogy túljuss ezeken a napokon.

A kezdeti nehézségek után viszont elkezdenek egészen jól működni körülötted a dolgok. Ekkor már nemcsak a te hozzáállásod válik pozitívvá, de végre nagyobb támogatást is érzel a környezeted felől.

A hónap közepe magában hordozza a konfrontáció lehetőségét, melyen csakis a te türelmes és együttműködő természeted segíthet túljutni. Ebben az időben főleg a másokkal történő egyeztetésekkel gyűlhet meg a bajod.

Ügyelned kell arra is, nehogy túlságosan sok kötelezettséget vállalj, mivel könnyebben elkaphat a hév és olyasmire is igent mondasz, amit később aztán megbánhatsz.

A hónap vége a harmóniát és a jó közérzetet hozza el számodra, optimizmus és kiegyensúlyozottság köszönt be rád. Ezek a napok a nyugalomról és a társasági életről szólnak, de alkalmat adnak egy kis összegzésre is. Meghitt napok köszöntenek be rád.

A hónap utolsó napjai meglepetést hozhatnak számodra és egy lehetőséget, hogy az életedben mélyreható változásokat érj el, ha az te is azt szeretnéd.

Bika – havi horoszkóp

A hónap első fele sikereket hozhat mind a karrieredben, mind pedig a magánéletedben, ami növeli az önbizalmadat és a kezdeményezőkészségedet. Erre szükséged is lesz, mivel egy eddig mellékvágányon tartott projekt egyszerre csak elkezd kiemelkedő fontosságúvá válni.

Ezekben a napokban a szokásosnál is nagyon önfegyelemre és kötelességtudatra van szükséged, de ügyelned kell arra, hogy a környezeted felé ne támassz túlzott elvárásokat. Tudod, nem mindenki olyan kemény, mint te.

A hónap közepe izgalommal teli várakozással telik számodra, de ügyelned kell arra, nehogy túlzásokba ess és olyan kötelezettségeket vállalj, melyekkel később nehéz helyzetbe kerülhetsz. Koncentrálj az igazán fontos dolgokra!

Az ünnepek elégedettséget, harmóniát és nyugalmat hoznak valamint a szeretettség érzését. Ezek a napok jó alkalmat adnak arra is, hogy lappangó vitákat és feszültségeket egyszer és mindenkorra lezárjunk.

A hónap végén nagyszerű alkalmad nyílik arra, hogy levezesd az egész évi feszültséget, ami benned maradt és arra is, hogy fogadalmat tegyél. Hogy ez a fogadalom önmagadnak, vagy valaki másnak szól, az már a te döntésed lesz.

Hamarosan új ismeretségek és új lehetőségek várnak rád, de hogy ezekből mennyit valósítasz meg, az elsősorban rajtad múlik majd.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.