Havi horoszkóp 2018. december – Egy várakozással teli hónap

Horoszkóp minden hónapban

2018.11.29. 17:43

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap elejét türelmetlenség és düh jellemezheti, ami meggondolatlan lépésekre sarkallhat téged. Légy óvatos és próbáld féken tartani az egódat, nehogy hosszan elhúzódó problémákat kelljen azután kezelned.

Ezekben a napokban csábító ajánlatok késztetnek arra, hogy erődön felül próbálj megszerezni valamit. Jól gondold meg, milyen kötelezettséget vállalsz, inkább csak addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér.

A hónap közepe már a szeretettel teli várakozásról szól és ezt az sem tudja megzavarni majd, hogy talán nem minden tervedet sikerül tökéletesen megvalósítanod. Ha így alakul, vedd elő a híres kreativitásodat és oldd meg a problémákat a magad módján. Végül ez jobban sikerülhet, mint az eredeti ötlet.

Az ünnepek örömben és boldogságban telnek és alkalmat adnak arra is, hogy régi vitás kérdéseket rendezz olyan valakivel, aki fontos számodra.

A hónap végére egy régi álmod teljesülhet, ezt a későn jövő lehetőséget azonban már nem biztos, hogy lesz kedved kihasználni.

Halak – havi horoszkóp

A hónap elején egy nézeteltérés okoz feszültséget, aminek a vége az lehet, hogy kompromisszumot kell kötnöd és feladnod egy tervedet. Ha ettől frusztrált vagy, az természetes, de az életben vannak kudarcok, meg kell tanulni ezekkel is együtt élni.

A hónap közepére visszatér az életkedved, ami kemény munkára sarkall és ennek eredménye igen hamar megmutatkozik majd. A gyors siker hatására olyan kapuk is megnyílhatnak előtted, amikről eddig még álmodni sem mertél. A jóval ugyanakkor bejöhet némi rossz is, készülj fel arra, hogy nem mindenkinek tetszik a sikered. Kezeld elegánsan a provokációkat!

Az ünnepek minden bizonnyal csendesen, szeretetben és békességben telnek, amit csak egy kisebb családi viszály tud majd némileg árnyalni. Igyekezz higgadtan kezelni az ügyet, ezek a napok nem arra valók, hogy a régi sérelmeket felhánytorgassuk. Koncentrálj a jó dolgokra és a többivel most ne foglalkozz.

A hónap végén egy kreatív ötlet jelenik meg a fejedben, amivel fellendítheted a bevételeidet és ez döntési helyzet elé állít téged. Ha vállalod a kockázatot, talán sokat veszítesz, de ha sikerül a terved, komoly előrelépést tehetsz. Az év vége nagy kérdése az lesz, vajon belevágsz-e valami újba.

.