Havi horoszkóp 2018. december – Egy várakozással teli hónap

Horoszkóp minden hónapban

2018.11.29. 17:43

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első napjai produktívan és harmonikusan telnek, a terveid pedig, úgy tűnik, hiánytalanul teljesülnek. Természetesen ez nem véletlen, hiszen a pozitív hozzáállás, ami jellemez téged, mindig jó alapot ad a sikerhez.

Ezekben a napokban figyelemmel kell lenned arra, nehogy valaki belerángasson egy olyan ügybe, amelyhez végső soron semmi közöd. Jobb kimaradni a zűrös helyzetekből, aki főzte, egye is meg a kását.

A hónap közepén módosítani kell néhány terveden, de ez a fő célokat nem változtatja meg, inkább csak egy kis szépségtapaszként foghatóak fel. Ezekben a napokban kerüld az adósságot és a felesleges kötelezettségvállalást. Ügyelj arra is, hogy haszontalan pénzköltésekkel ne terheld az amúgy is szoros költségvetésedet. Ne feledd, nem kell megfelelned senki igényeinek sem ebben.

Ha egy barátod a tanácsodat, vagy segítségedet kéri, állj a rendelkezésére, különösen, ha arra kér, hogy segítsd rendezni a kapcsolatát valakivel.

Az ünnepek örömteli hangulatban telnek, amit egy várható jó hír csak tovább növel majd. Ideális időszak ez, hogy egy utazást, vagy nyaralást tervezz, hiszen együtt lesz mindenki, aki érintett lehet benne.

A hónap vége a célokról és az önfejlődésről szólhat számodra. Ha van egy elképzelésed, mind változtatnál az életedben, akkor remek alkalom, hogy fogadalmat tégy. Csak aztán meg is tartsd!

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első felében kompromisszum késznek kell lenned, hogy tovább tudj haladni egy fontos ügyben. Ennek eredményeképpen módosításra szorul pár előre eltervezett programod. Ez feszültséget, szorongást okozhat, amin muszáj lesz úrrá lenned. Lehet, hogy még többet kell dolgoznod a célodért, de emiatt ne mondj le a terveidről.

A hónap közepéig egy sor határidőt kell teljesítened, ami idegességhez vezethet. Ha nem tartod kézben a dolgokat eléggé és a figyelmed lankad, könnyen hiba, vagy baleset következhet be, ezért ebben az időszakban különösen kell koncentrálnod, hogy elkerüld a bajt.

A hónap közepe elhozza számodra a békét, harmóniát és a várakozás boldog örömét. Élvezheted a feléd áradó szeretetet és ezekben a napokban találkozhatsz olyanokkal is, akikkel csak ritkán van alkalmad együtt tölteni az időt.

Vigyázz arra, hogy ne vállalj túl sokat, ha csak tudod, oszd meg a feladataidat másokkal, hogy minél több ideig tudd élvezni te is a társaságot.

A hónap vége nyugalmasan, harmóniában telik majd, melyet megzavarhat egy rossz hír, de ez érdemben nem befolyásolja majd a hangulatot.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.