Havi horoszkóp 2018. december – Egy várakozással teli hónap

Horoszkóp minden hónapban

2018.11.29. 17:43

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első felében úgy érezheted magad, mint aki mázsás terheket cipel hegynek felfelé. Küszködésed és kitartásod azonban nem lesz hiábavaló, hiszen az eredmények téged igazolnak majd, így hamarosan elismerés és segítség is várható. Ez jó alkalom lehet, hogy egy kezdeményezéssel is előállj és egy új területen is előrelépj.

A hónap közepén konfrontációnak lehetsz kitéve, ami könnyen meggondolatlan lépésre sarkallhat téged. Próbáld kordában tartani az érzelmeidet, különben elhúzódó feszültségre kell számítanod. Ha tudod, válassz inkább egy elegánsabb, kimértebb megoldást a helyzet kezelésére.

Az ünnepek viszont már kellemesen telhetnek, bár lesz olyan előre eltervezett programelem, amit nem sikerül megvalósítanod. Ügyelj arra, hogy az ünnepi előkészületekben ne vállald túl magadat és ne keseredj el, ha valami nem sikerül tökéletesre. Nem kell bizonyítanod senkinek semmit.

Az ünnepnapok után boldognak és optimistának érzed majd magadat, emiatt úgy gondolod, megérte az a sok pénz és energia, amit befektettél.

A hónap végén valaki csalódást okoz majd neked, de könnyen túl tudod tenni magadat ezen. Törődj inkább önmagaddal ezekben a napokban. Ne feledd: az intimitás és a testmozgás nagyban csökkenti a felgyülemlett feszültséget.

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap elején valaki agresszíven közelít hozzád és úgy tűnik, az a célja, hogy ártson neked. Jó módszer lehet a leállítására, ha te nyugodt maradsz és úgy is reagálsz a dolgokra. Nem kell felvenned a kesztyűt, ha nem akarod.

A hónap közepéig kitartónak kell lenned a munkában és ez a kitartás nem várt eredményt hozhat. Talán egy előléptetés, vagy pénzbeli jutalom vár rád. Ha ebben az időszakban kezdeményeznél, vagy változtatnál valamit, akkor ebben segítségre, támogatásra találsz majd.

A hónap közepén optimistán és boldogan várod az ünnepet, amit csak tovább fokoz, hogy egy váratlan szerencse is ér ezekben a napokban. Vigyázz azonban, hogy ne ragadjon el a hév és ne vállalj olyan kötelezettségeket, melyeket később megbánnál.

Az ünnepek energiával és boldogsággal töltenek majd fel, amit tovább fokoz, hogy sikerülhet néhány régi elvarratlan családi viszályt is rendezni végre. Szóljanak ezek a napok a megbocsátásról is. Rövid az élet, ne teljen haraggal a szívben.

A hónap végén egy váratlan lehetőség új célokat ad számodra, melynek megvalósításával tartalmas jövő év elé nézhetsz.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.