Havi horoszkóp 2018. december – Egy várakozással teli hónap

Horoszkóp minden hónapban

2018.11.29. 17:43

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap eleje feszült hangulatban telik és ezt érdemes lenne valamilyen módon levezetned valahol, mivel a felgyülemlett feszültség csak további gondokat okozhat neked és a környezeted számára. Jó módszer lenne a sport, ami napi egy kiadós sétától, az intenzív kardioedzésig szabadon választott.

Ügyelj arra, hogy a magánéletedben ne nyiss új konfliktusokat, vigyázz arra is, hogy ne próbáld ráerőltetni a párodra az akaratodat. Hagyj több teret neki!

 Ezekben a napokban számolhatsz némi munkahelyi feszültséggel is, mivel valaki tudatosan próbálja megnehezíteni az életedet. Nehéz döntés lesz, hogy megküzdj-e az igazadért, vagy lépj egyet hátra. Ezt neked kell eldöntened mérlegelve, hogy mit szabadítasz magadra egy esetleges háború kockáztatásával.

A hónap közepére felpörögnek az események, rohanás és határidők nehezítik az életed és megnövekedik az esélye egy esetleges hiba, vagy baleset bekövetkeztének. Próbálj nyugodt maradni, bölcsen és előrelátóan cselekedni és akkor nagy eséllyel baj nélkül megúszod ezt az időszakot is.

Az ünnepek szervezésében kompromisszumokkal kell számolnod, de ezek nem zavarhatják meg a hangulatot, amely várhatóan békés és boldog lesz. Arra fókuszálj, ami hibátlan és ilyet bőven lehet találni magad körül.

A hónap vége élvezetes és szórakoztató időszak lehet számodra, amikor terveket, új álmokat szőhetsz és felkészülhetsz arra a fogadalomra, melyre már régóta készülsz. Ezúttal be is kell tartanod.

Rák – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban kemény munka vár rád, aminek nem marad el sem az eredménye, sem pedig a visszhangja. A munkádra olyan helyen is felfigyelhetnek, ahonnan még te sem számítottál dicséretre.

Ezekben a napokban a magánéletedben is felpöröghetnek az események. Népszerűnek és vonzónak érezheted magadat, amit csak tovább erősít, hogy egy ismeretlen egyre többször kerül az utadban, gyaníthatóan nem véletlenül. Ha partnerkapcsolatban élsz, mérlegelned kell, mennyit ér meg egy esetleges futó kaland, ha viszont egyedül élsz, megédesítheti az ünnepet egy új szerelem.

A hónap közepén nehézségeid támadhatnak az ünnepek szervezése és a határidők betartása körül. Érdemes lehet átgondolni, hogy nem vállaltál-e túl sokat ismét és hogy miért ismétlődik ez meg évről évre veled. Lehet, hogy túlságosan maximalista vagy?

Izgalmat, pozitív változást és kellemes meglepetéseket is hoz az ünnep számodra, de könnyen lehet, hogy ezek közé egy kisebb csalódás is vegyül.

A hónap végén viszont konfliktus közeli helyzet alakulhat ki valakivel, aki nagyon közel áll hozzád. A probléma megoldásához valószínűleg neked is egy lépést kell megtenned hátrafelé.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.