Havi horoszkóp 2018. december – Egy várakozással teli hónap

Horoszkóp minden hónapban

2018.11.29. 17:43

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap elején meg kell próbálnod kompromisszumot kötni egy fontos ügyben, ezt azonban ne éld meg visszalépésként. Az élet végülis kompromisszumok sorozata, muszáj alkalmazkodnunk ugyanis a külső körülményekhez.

Ezekben a napokban sokat gondolkodtál múlton és jövőn, talán visszatekintettél eddigi életedre és előre az előtted álló évekre. Ha reálisan gondolkodsz, akkor valójában sokkal többet értél el, mint ahogyan azt előre eltervezted, légy büszke önmagadra és az eredményeidre.

A hónap közepén szükséged lesz minden éberségedre, ugyanis egymás után több választási helyzet elé állít majd az élet. Készülj fel arra, hogy nem mindig sikerül majd a legjobb lehetőség mellett döntened. Ne akarj mindenben tökéletes lenni, mert az úgysem fog sikerülni az adott körülmények között.

Az ünnepek szerencsésen és békességbe telnek és jó alkalmat adnak arra, hogy rendezd a viszonyodat valakivel, akivel kissé eltávolodtatok egymástól.

Használd ezeket a napokat a feltöltődésre és a családdal való még szorosabb viszony kiépítésére. Az életben végül mindig a család marad az egyetlen hely, ahova fordulhatunk a bajban.

A hónap valószínűleg egy olyan fogadalommal zárulhat, melyet betartani sokkal nehezebb lesz, mint az előzetesen gondolod.

Bak – havi horoszkóp

A hónap eleje pénzügyi sikereket hozhat számodra és egy döntés felelősségét is. Cselekedj most ösztönösen, halld meg, mit súg a megérzésed, ezúttal nem fog cserbenhagyni.

Ezekben a napokban nem történhet olyan veszekedés közted és a szeretteid között, melyet egy ölelés és egy csók ne tudna meggyógyítani. Törekedj arra, hogy ezek mindig legyenek nálad „készleten”.

A hónap közepén extra terhet ró rád az ünnepi készülődés, amihez érdemes külső segítséget igénybe venned. A vásárlások lebonyolításánál viszont már a te figyelmedre lesz szükség, mivel nagy az esélye annak, hogy egy csábító ajánlat végül drágábbnak bizonyul majd, mint gondoltad. Ügyelj arra, nehogy felesleges kötelezettséget vállalj ebben az időszakban. Az ünnepek öröme hamar elmúlik, a rossz hitel viszont sokáig megmarad.

A hónap második fele nem csak a karácsony, hanem önmagad miatt is emlékezetes lehet. Szánj most időt egy kis visszatekintésre az életedre és vedd észre, milyen sikeresen alakult az életed. Ne a félig üres, hanem a félig tele poharat lásd.

A hónap vége egy új munka, vagy akár egy új életmód lehetőségét hozza, ez azonban nagyban függ a te döntéseidtől is, melyet egy fontos fogadalommal most megpecsételhetsz.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.