Éves pénzügyi horoszkóp 2019

Horoszkóp

2019.01.29. 17:25

Oroszlán – Fények mindenütt

A lehető legjobban alakulhatnak a pénzügyeid 2019-ben és talán az egyetlen vagy a csillagjegyek közül, amelynél még a hullámzásoknak is kicsi az esélye. Nem csak a jelenlegi bevételeid növekedhetnek meg, hanem nagy az esélye annak is, hogy új források nyílnak és olyan csatornákon is érkezik jövedelem, amelyről ma még nem is álmodsz.

Az év során lehetőséged nyílik a megtakarításra, ebben viszont bölcsen kell döntened, mivel veszély is leselkedik rád. Egy új ismeretség révén ugyanis olyanok is megkörnyékezhetnek, akiknek a célja az, hogy a megtakarításaid ne számodra, hanem a számukra legyen jövedelmező.

Szűz – Kontroll és stabilitás

A jövedelmeid áramlása folyamatos lehet egész évben és emiatt valószínűleg a legkevésbé sem kell aggódnod. Amire figyelned kell az a pénzed elköltése, mivel az év során számos alkalommal eshetsz kísértésbe, amely arra hív, hogy túlvállald magadat pénzügyileg.

Az év második felében különösen családi vonalon nagy nyomás alá kerülhetsz, melynek során arra akarnak rávenni, hogy kisegíts valakit egy nagyobb összeggel. A feszültség itt a szíved és az eszed között húzódik majd, hogy melyik győz, az csak rajtad múlik.

Számodra tehát a 2019-es év kulcsát az önfegyelem jelentheti.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.