Éves pénzügyi horoszkóp 2019

Horoszkóp

2019.01.29. 17:25

Mérleg - Az egyenleg előre tervezhető

Egy Mérlegnek az igazságosság és az egyenlőség nagyon fontos fogalmak és ez a pénzügyeiken is meglátszik. A 2019-es év számodra a stabilitást jelenti ismét, hiszen most sem várható, hogy komoly pénzügyi problémákkal kellene szembesülnöd. Szinte minden bevételed és kiadásod összhangban lesz a tervezettel.

Az év második felében több alkalommal is extra nyereséget könyvelhetsz el, mely összegekről így külön tudsz rendelkezni és ez nagy valószínűséggel alkalmat ad egy kis extra költésre is. Így valószínűleg megengedhetsz magadnak némi luxuskiadást is.

Skorpió – Könnyebb lesz, mint gondolnád

Úgy látszik, hogy számodra a 2019-es évben a pénzkereset nem jelent majd nagy kihívást. Nemcsak az valószínű, hogy megszabadulsz egy kölcsöntől, de a bevételeid is sokkal jobban növekednek, mint azt eredetileg remélted. Ha pedig mindezt kiegészíted egy gondos pénzügyi tervvel, akkor igazán remekül alakulnak majd azok a számok.

Az újévben emellett a közösségedben elfoglalt pozíciód is változhat pozitív irányba, ami e még szebb jövőt is előre vetít.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.