Éves pénzügyi horoszkóp 2019

Horoszkóp

2019.01.29. 17:25

Ikrek – A stabilitás mindenek felett

A 2019-es év folyamán a gazdasági helyzeted folyamatosan javulhat és várhatóan szinte hónapról hónapra gyarapodsz majd. Jövedelmed egész évben stabilitást mutat. Az év első felében lehetőséged lesz ugyan egy kis extra jövedelemre szert tenni, ennek azonban csak hosszabb távon lesz valós eredménye.

Az év második felében a gazdasági jólétedet néhány külső tényező egyre nagyobb mértékben fogja befolyásolni, emiatt olyan döntéseket kell majd hoznod, hogy ezek hatását tompítani tudd.

Rák – Óvatos tervezés a kulcs

Neked a 2019-es éved hasonlíthat a hullámvasúthoz és ha nem vigyázol, nagy lehet a különbség a hullámhegy és a hullámvölgy között. A legvalószínűbb persze az, hogy összességében pozitív lesz az év kicsengése, ugyanakkor az év közepe környékén egy kihívással kell szembesülnöd, amikor nagyon erős kontroll alatt kell tartanod a költségvetésedet.

Az év második felében egy kialakuló váratlan helyzet miatt gyors döntést kell meghoznod, emiatt esetleg a tartalékaid egy részét is mozgósítanod kell, de óvatos tervezéssel és odafigyeléssel hamar visszakerül a dobozba, aminek ott kell lennie.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.