Éves pénzügyi horoszkóp 2019

Horoszkóp

2019.01.29. 17:25

Vízöntő –Bajban ismerszik meg, ki a barát

Az átlagosnál nehezebb éved lehet, mivel a kiadásaid nem várt mértékben növekedhetnek és ezt csak részben tud majd ellensúlyozni a bevételeid növekedése. Néhány dologról talán le kell mondanod és még az is előfordulhat, hogy csalódnod kell valakiben, akiről azt gondoltad, hű barátod.

Az év második felében szigorúbb pénzügyi tervezés szerint kell élned, de ez egyben megteremti a lehetőségét egy hosszú távú kilábalásnak is. Ha kölcsönt kényszerülsz felvenni, tedd azt is egy szigorú költségvetés mellé és légy óvatos a feltételek tekintetében is.

Az év végére viszont már látszik majd a fény az alagút végén és a felemelkedésed sokkal hamarabb is eljöhet, mint azt eredetileg várod.

Halak – A növekedésre fókuszálj

2019-ben a Halak kedvező időszakon mennek majd keresztül pénzügyileg, ami persze nem független attól a sok munkától és elkötelezettségtől, ami jellemzi őket.

Ha most minden energiáddal a céloddal foglalkozol, akkor könnyen lehet, hogy ebben az évben teljesen el tudsz emelkedni attól a szinttől, ahol eddig éltél. Az év folyamán folyamatosan egyre erősebb lehetsz, ami lehetőséget ad arra is, hogy néhány luxuskiadást is megengedj magadnak.

Mindemellett, különösen az év második felében, fokozottan kell ügyelned arra, nehogy észrevétlen csatornákon csorogjon el a pénzed egy része.

.