Éves pénzügyi horoszkóp 2019

Horoszkóp

2019.01.29. 17:25

Nyilas – Csak hosszú távon gondolkodj!

Az év folyamán kisebb az esélye annak, hogy a pénzügyi helyzetedben valami gyökeresen és hirtelen megváltozzon, inkább a folyamatos gyarapodás látszik valószínűnek. Ahogyan haladunk előre az időben, egyre többször kerül elő olyan lehetőség, amely nem a hagyományos csatornáidon kecsegtet némi bevételi forrással. Ezek a lehetőségek azonban az első időkben inkább viszik majd a pénzt, mint hozzák.

Hosszú távon viszont van esélyed arra, hogy a bevételeid struktúrája alapvetően változzon meg. Ennek jelei már a 2019-es év végén jól meg fognak mutatkozni.

Bak – Család és a pénzügyek

A 2019-es éved pozitív és boldog lesz, hiszen néhány múltbéli befektetésed mostanra fordul majd termőre, amit csak részben kell egy váratlanul előbukkanó családi kiadás miatt elköltened. A maradék pénz felhasználását viszont már érdemes lenne kötött terv szerint végezned, nehogy egy nap arra ébredj, hogy elolvadt minden nyereség értékelhető eredmény nélkül.

Az év második fele remek lehetőséggel szolgál számodra, hogy egy hosszabb távú befektetés révén az átlagnál nagyobb mértékben gyarapodj és ez esélyt kínál arra is, hogy az életmódodon változtass. Ha jól kevered a kártyákat, hamarosan úgy élhetsz, ahogyan az mindig is elképzelted.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.