Havi horoszkóp 2019. január – Keményen indul

Horoszkóp minden hónapban

2018.12.30. 17:45

A Bika kellemes meglepetéssel találhatja szemben magát, a Szűznek váratlan lehetőség pottyanhat az ölébe. Havi horoszkóp, január.

Kos – havi horoszkóp

A hónap elő felében keményen kell dolgoznod, ha azt szeretnéd, hogy körülötted a dolgok úgy alakuljanak, ahogyan azt szeretnéd. Ebben az időszakban mások tesztelhetik, mennyire kitartó vagy, ha egy célt el akarsz érni. Vagy azért, mert több információt szeretnének rólad, vagy azért, mert veled ellentétesek a céljaik. Te csak ragaszkodj a saját utadhoz és ne reagálj egy esetleges provokációra sem.

A hónap közepén kelleme meglepetésben lehet részed, ami izgalmas, pozitív változásokat hozhat az életedbe. Ebben az időszakban új emberekkel is megismerkedhetsz, de egy régebbi ismeretség is átfordulhat komolyabb kapcsolatba.

A hónap végére az önbizalmad és pozitív hozzáállásod hozzásegít abban, hogy jó benyomást tegyél valakire, aki nagyban hozzá tud járulni a sikeredhez. Ebben az időszakban jó esélyed van arra, hogy valódi előrelépést tegyél. A hónap utolsó napjai egy rövid utazást is hozhatnak számodra.

Bika – havi horoszkóp

A hónap eleje izgalommal vegyes várakozással és egy kellemes meglepetéssel járhat. Ha egy lehetőség megnyílik előtted, figyelj a megérzésedre még akkor is, ha valaki igyekszik lebeszélni arról, hogy kövesd az álmaidat. Ezekben a napokban fontos szerepet játszhatsz közvetítőként egy családi, vagy munkahelyi vitában.

Ha egyedülálló vagy, a hónap közepén jó esély van arra, hogy tökéletes partnert találj az előtted álló időszakra, vagy akár hosszabb távra is. Ha párkapcsolatban élsz, akkor pedig számíthatsz a meglévő kapcsolatod virágzására. Ezek a napok kifejezetten alkalmasak kreatív projektek beindítására is.

A hónap végén váratlan események, vagy hírek hatására szorongást és bizonytalanságot érezhetsz és ebben az időszakán nagyobb szükséged lesz az alkalmazkodóképességed gyakorlására is. Egy félreértés miatt nehézségekbe ütközhet a kommunikáció fenntartása valakivel, aki elengedhetetlenül szükséges számodra a továbblépéshez. A helyzet megoldása valószínűleg egy harmadik személy kezében lesz majd.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.