Havi horoszkóp 2019. január – Keményen indul

Horoszkóp minden hónapban

2018.12.30. 17:45

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első felében nagy energiával és szenvedéllyel vágsz bele a dolgaidba, de ügyelned kell arra, hogy ezzel mások érdekeit ne veszélyeztesd túlságosan. Ha így teszel, nem csak sikeres leszel, de elnyered a környezeted elismerését és csodálatát is. Népszerűségedet használd ki arra is, hogy jót tegyél valakivel, akinek nem osztott ilyen szerencsés lapokat az élet.

A hónap közepén külső nyomás alá kerülhetsz és úgy tűnhet, valaki, vagy valakik megpróbálnak rossz szándékkal beavatkozni az életedbe. Ebben az időszakban ügyesen kell lavíroznod és a helyes stratégia valószínűleg az lesz, ha elkerülöd a nyílt küzdelmet. A helyzet ugyanis gyorsan változhat és hamar kikerülhetsz az ellenfeleid látóköréből egy váratlan esemény miatt.

A hónap végére nehézségeid támadhatnak egy közeli hozzátartozóddal, aki makacs és önző módon próbálja saját érdekei szerint alakítani a dolgokat maga körül. Próbálj kompromisszumot keresni és ha nem sikerül, távolodj el az ügytől amilyen messze csak lehet.

Szűz – havi horoszkóp

A hónap elején váratlan lehetőség pottyanhat az öledbe, ami kellemes meglepetéssel jár. Használd ki a dolog előnyeit és ne törődj azokkal, akik pusztán irigységből megpróbálnak lebeszélni arról, hogy élj azzal, amit az élet számodra kínál. Ezekben a napokban egy új ismeretség olyan inspirációt eredményez benned, amely segítségével teljesen más színben látsz majd néhány dolgot magad körül.

A hónap közepén nagy lehet benned a szeretet iránti igény és emiatt megnövekedhet az elégedetlenség néhány felszínes kapcsolatot illetően. Lehet, hogy át kellene értékelned ezen kapcsolatok szükségességét a jövőben. Inkább legyen kevesebb ember körülötted, de azok legyenek minőségi barátságok.

A hónap végén segítség érkezik számodra egy nem várt helyről, vagy nem várt személytől és ez segít neked abban, hogy egy problémát a vártnál hamarabb oldj meg. Ebben az időszakban egy extra utazás is várhat rád, melynek során önmagadat illetően is jelentősen tisztulhat a kép.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.