Havi horoszkóp 2019. január – Keményen indul

Horoszkóp minden hónapban

2018.12.30. 17:45

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban lenyűgözően viselkedhetsz és önbizalommal telve megnyerheted a környezetedet egy számodra fontos projekthez, vagy támogatást kaphatsz a munkádban. Ebben az időszakban fokozottan ügyelned kell a szabályok pontos követésére, mivel van valaki, aki csak arra vár, hogy hibázz és ő kihasználhassa mindezt.

A hónap közepe alkalmat teremt számodra egy kis kikapcsolódásra, pihenésre és ez az időszak jó lehetőséget ad arra is, hogy a kapcsolatod harmonikus legyen és tovább mélyüljön partnereddel.

A hónap végén új lehetőségekkel szembesülhetsz, melyek azonban csak akkor válnak kihasználhatóvá számodra, ha a dolgokat megpróbálod új szemszögből áttekinteni. Ezekben a napokban közvetítőként lesz rád szüksége a környezeted két tagjának ahhoz, hogy megoldódjon egy súlyos félreértésen alapuló vita.

Rák – havi horoszkóp

A hónap elején ellentétes erők közé kerülhetsz és nehéz döntések sora vár rád, melyben választanod kell munka és család között. Mindezek mellett ebben az időszakban egy kellemes meglepetés is vár rád, amely a karriereddel és a pénzügyeiddel kapcsolatos pozitív változással kecsegtet.

A hónap közepén olyan helyzet alakulhat ki, melyben a szokásosnál keményebben, akár agresszíven kell képviselned a véleményedet, érdekeidet. Ügyelj arra, hogy ebben ne menj túl a határon és igyekezd meglátni és hagyni, érvényesülni a másik fél érdekeit is.

A hónap vége áttörést hozhat számodra, ha ki tudod használni egy véletlenül kialakult helyzeti előnyödet és időben dönteni tudsz egy fontos pénzügyi kérdésben. Ne feledd, hogy az is jó döntés, ha nemet mondasz valamire, amibe a legtöbben hibásan beleugranak.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.