Havi horoszkóp 2019. január – Keményen indul

Horoszkóp minden hónapban

2018.12.30. 17:45

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap eleje felerősíti az életedben húzódó ellentétes erőket, mint például a feszültség, amely a munkád és a magánéleted között húzódik. Mindeközben azonban pozitív változások és meglepetések gondoskodnak arról, hogy ne legyen számodra unalmas ez az időszak még akkor is, ha ezen meglepetések egyike nem lesz túl örömteli.

A hónap közepén egy új kihívással kell megküzdened és eközben tekintettel kell lenned másokra is magad körül. Ügyelj arra, nehogy eközben elveszítsd a türelmedet. Válaszd ki óvatosan, melyik csatát vívod meg és melyik helyett választod inkább az okos kompromisszumot. Ügyelj arra is, hogy ne vállalj teljesíthetetlen terhet, vagy túlzottan nagy kockázatot.

A hónap végén láthatod, hogy egy kis kedvesség, egy ölelés, vagy egy csók csodákra képes és el tudja simítani még a legnehezebbnek tűnő feszültségeket is. Vonzerőd és varázsod most különös erővel működik, használd fel, de használd okosan!

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap elején pozitív változások és egy kellemes meglepetés várhat rád és ahhoz, hogy ki tudd használni ezek előnyeit, követned kell a megérzéseidet is. Egy nagyon elfoglalt, de igencsak produktív időszak vár rád, amikor mindenféle ellenállás nélkül tudsz előrehaladni, mint kés a vajban.

A hónap közepén nyilvános vitába keveredhetsz valakivel, vagy valakikkel és a nézetkülönbségek régi ismeretséget, akár barátságot is megterhelhetnek. Gondolkodj el azon, hogy a serpenyő melyik oldala fontosabb. Egy régi barát, vagy az általad igaznak vélt állásponthoz való görcsös ragaszkodás. Nem jobb a világ úgy, ha mindenkinek lehet saját véleménye bizonyos dolgokról?

A hónap végén fontos döntések várnak rád, melyek hosszabb távon kihathatnak az életed alakulására. Ne vedd félvállról a dolgokat és mielőtt kimondanád a végső szót, konzultálj olyan emberrel, akiben megbízol.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.