Havi horoszkóp 2019. január – Keményen indul

Horoszkóp minden hónapban

2018.12.30. 17:45

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban önfejlődésed egy új szakaszába lép és már olyan emberek számára is láthatóvá válnak a képességeid, akik a jelenleginél jóval nagyobb mértékben tudnak lendíteni a karriereden. A magánéletedben, ezekben a napokban a gyengédség és a harmónia lesz jellemző, de a szórakozással kapcsolatos költségeid jelentősen megnőhetnek egy váratlan kiadás jelentkezése miatt.

A hónap közepétől pozitív hozzáállásra lesz szükséged, hogy jól ítélj meg egy elsőre nem túl vonzó lehetőséget. Ha azonban veszed a fáradtságot és a dolgok mögé nézel, megláthatod a helyzet előnyeit is.

A hónap végén egy felmerülő magánéleti problémát némi kreativitással kell kezelned, ami egyben lehetőséget ad majd néhány régóta fennálló félreértés tisztázására is. Ebben az időszakban kiemelkedő fontosságú lesz életedben a helyes kommunikáció, mivel egy félreértéssel könnyedén lerombolhatod hosszú idők kemény munkáját.

Bak – havi horoszkóp

A hónap elő felében egy friss ismeretség lehet hatással a karrieredre, vagy a magánéletedre. Az új kapcsolat kellemes meglepetést hozhat, de egyben nagyon megnöveli az esélyét egy konfliktus kialakulásának is. Nem mindenkinek tetszik majd ugyanis a környezetedben a friss változás, amely előtt állsz. Próbáld a dolgokat mások szemszögéből is nézni, hogy jobban megérthesd a reakciókat.

A hónap közepének a kulcsa a helyes kommunikáció lehet számodra. Igyekezz mindent egyértelműen elmagyarázni a környezetednek, legyen ez különösen igaz a szeretteidre is, így könnyedén elnyerheted a támogatásukat olyan ügyek mentén is, amelyek korábban feszültséget okoztak.

A hónap vége a magánéletedről szólhat. Ha egyedülálló vagy, remek alkalom lesz az ismerkedésre egy közeledben lévő rendezvény, ahol izgalmas partnerre lelhetsz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor pedig kihasználhatod a kedvező csillagállást is arra, hogy tovább mélyítsd kettőtök kapcsolatát. Ne feledd, a dolgokat megédesíti, ha nyitott vagy új dolgokra is a szerelemben.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.