Havi horoszkóp 2019. január – Keményen indul

Horoszkóp minden hónapban

2018.12.30. 17:45

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap első felében nagy bátorságra és komoly energia befektetésre lehet szükséged, hogy megjavíts egy elromlani látszó üzleti, vagy magánéleti kapcsolatot. Légy kezdeményező és együttműködő, fejezd ki egyértelműen, hogy az érdeked neked is az, hogy minden a régi kerékvágásba kerüljön vissza.

A hónap közepén nem tervezett kiadások jelentkezhetnek egy társasági eseménnyel kapcsolatban, de erre nem fogod sajnálni a pénzt, mivel számodra is fontos lesz, hogy ott úgy jelenj meg, ahogyan elvárható. Ahhoz azonban, hogy mindent megfelelően tudj abszolválni, némi kreativitásra is szükséged lesz.

A hónap végén egy régebbi, már leírt projektet kell leporolnod és újrakezdened annak érdekében, hogy egy kisebb problémát elháríts. Meglepődve tapasztalhatod majd, hogy a dolgok időközben megváltoztak és ez a régi ötlet nem is biztosan annyira rossz, mint azt előzőleg gondoltad.

Halak – havi horoszkóp

A hónap elején egy váratlan lehetőség kopogtat be az ajtón, aminek kihasználásával új szemszögből vizsgálhatod meg, milyen lehetőségeid vannak a jövődet illetően. Ezek a napok valószínűleg a szokásosnál is több elfoglaltságot hoznak számodra, de az eredmény minden percet igazol majd, melyet ezzel töltesz el.

A hónap közepén megnövekedik az igényed a szeretetre, de ahhoz, hogy ez iránti vágyadat kielégítsd, le kell mondanod bizonyos mértékben a kényelmedről. A szenvedély azonban, ami vár rád, felül fog írni mindent, így felesleges aggódnod ez ügyben.

A hónap végén meg kell bíznod valakiben, akivel kapcsolatban semmilyen tapasztalatod nincs ezen a téren és ez feszültségekhez vezethet. Mivel nagy kockázatot nem vállalsz, nyugodta megteheted ezt a tőled nem szokványos lépést.

.