Heti horoszkóp 2018. december 10. – december 16. – Váratlan izgalmak

Horoszkóp minden hétre

2018.12.08. 18:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében jó hírek érkeznek és ezek közül az egyik kibillent majd téged a szokásos napi rutinból. Könnyen lehet, hogy most valamit olyan szemszögből is meg fogsz vizsgálni, amelyből eddig nem tetted. Új ismeretségre is szert tehetsz, méghozzá a nálad fiatalabb korosztályból.

A hét második felében egy izgalmas találkozás megzavarhatja a lelki nyugalmadat és felébreszti benned az ösztönlényt. Bármennyire is csábító a gondolat, hogy most valami váratlant tegyél, mindenképpen számolj a lehetséges következményekkel. De talán még ezzel együtt is megéri a dolog.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében, ha megkérdeznek, magabiztosan mondj vélemény valamiről, még ha az a vélemény nem éppen pozitív is. Nem kell színlelned és ezt nem is várják el tőled. Most pontosan a határozottságoddal tudsz elérni valamit. Ezekben a napokban alkalmad lesz a terveidről beszámolni a munkahelyeden, vagy a családban. Hallgasd meg a reakciókat, de ne válaszolj ezekre azonnal.

A hét második felében valaki egy komolyabb elkötelezettség reményében próbálhat szorosabb kapcsolatot kialakítani veled. Ha ez találkozik a te elképzeléseiddel is, akkor ne habozz elfogadni a közeledést.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.