Heti horoszkóp 2018. december 10. – december 16. – Váratlan izgalmak

Horoszkóp minden hétre

2018.12.08. 18:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében jó eséllyel ismerkedsz meg új emberekkel, vagy valaki, aki eddig csak egy ismerős volt, barát viszonyba kerülhet veled. Bízz a megérzésedben ezzel kapcsolatban, az most nem fog megcsalni téged. Ezekben a napokban egy váratlan jó hírt kapsz, melynek következtében azonban át kell szervezned néhány programodat. Ezt azonban örömmel fogod megtenni.

A hét második fele alkalmat ad, hogy több időt tölts a családoddal, köztük olyanokkal is, akivel ritkábban hoz össze a sors. Régi emlékek térhetnek vissza, melyek között lesz jó és rossz is. Most alkalom adódhat arra is, hogy néhány lappangó problémán úrrá legyetek. Használd ki!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében bízz az intuíciódban, amikor egy régóta fennálló problémát kell megoldanod. Könnyen lehet ugyanis, hogy valaki felajánlja a segítségét, de cserébe valami olyat kér, ami neked nem felel meg. Néha jobb egyedül küzdeni, mint kiszolgáltatni magunkat másoknak.

A hét második felében váratlanul önzetlen támogatást kapsz a családod egy olyan tagjától, akitől nem is számítottál erre. Néha képesek vagyunk még a közvetlen környezetünkben lévőket is tévesen megítélni akár egy-egy félreértett mondat alapján. Ezért kell vigyázni az előítéletekkel.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.