Heti horoszkóp 2018. december 10. – december 16. – Váratlan izgalmak

Horoszkóp minden hétre

2018.12.08. 18:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első fele izgalmat és váratlan híreket hoz számodra. Könnyen lehet, hogy egy nem tervezett rövid utazást kell tenned, melyet igen rövid idő alatt kell megszervezned. Ezekben a napokban tartsd nyitva a szemedet, mivel könnyen elképzelhető, hogy egy nagyon érdekes felfedezést teszel majd.

A hét második felében kifejezheted a szeretetedet a családod tagjai iránt. A nyitottságod és a becsületességed most kamatozni fog. Népszerűséged pedig azt hozza, hogy mindenki szinte mindenben támogatnak egy tervedben, melyet most megosztasz velük.

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében valaki megpróbál befolyást gyakorolni rád, neked pedig nem lesz elég a megérzésedre támaszkodnod vele kapcsolatban. Kérdezz utána az illetőnek és kérj tanácsot valakitől, hogyan kezeld az ügyet. Semmiképpen ne vállalj elköteleződést úgy, hogy nem vagy biztos benne, hogy jó döntés.

A hét második felében a vásárlásé lehet a fő szerep, hiszen te is készülsz az ünnepekre. Hívj el magaddal valakit azok közül, akik közel állnak hozzád, társaságban sokkal élvezetesebb a dolog és mivel több szem, többet lát, jobb eredménnyel találjátok meg azt, amire érdemes pénzt költeni.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.