Heti horoszkóp 2018. december 10. – december 16. – Váratlan izgalmak

Horoszkóp minden hétre

2018.12.08. 18:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében a tervezett programodat megzavarhatja egy váratlan esemény. Ennek következtében olyan dolgokba kaphatsz betekintést, melyekről eddig keveset tudtál. Próbálj tájékozódni és szélesítsd a látókörödet, hogy az új információk hasznosak legyenek számodra is.

A hét közepén egy régóta húzódó problémát kellene megoldanod végre, de ennek ára van. Talán érdemes megfizetned és egyszer és mindenkorra elfelejtheted az ügyet.

A hét második felében viszont már egy váratlan bevételnek örülhetsz. Amikor már nem is számítottál rám valahonnan mégis megérkezik az a pénz és egy kissé könnyebben mehetsz neki az ünnepek szerevezésének.

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében ki kell mozdulnod a komfortzónádból és olyasmivel is foglalkoznod kell, amivel nem szereted az idődet tölteni. Jó dolog a kényelem és a megszokás, de most ezeket egy kis időre fel kell adnod. Szerencsére a családod segít majd és támaszt nyújt számodra ebben is.

A hét második felében vonzónak talál valaki, aki nem pont a te korosztályodból való. Még magad is meglepődhetsz, milyen vadnak tűnő ötletek jutnak eszedbe ezzel kapcsolatban. Mérlegeld a kockázatokat és ha úgy érzed, ne tagadj meg magadtól egy kis örömöt.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.