Heti horoszkóp 2018. december 3. – december 9. – Érzékeny pontok

Horoszkóp minden hétre

2018.12.01. 18:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében annyira elfoglalt lehetsz, hogy nehezedre esik megérteni valakinek a problémáját. Az illető számítana a támogatásodra és a megértésedre, de ezt most nagyon nehezen tudnád megadni számára. Próbáld megértetni vele, hogy ez most nem alkalmas időszak számodra a lelkizésre. Meg fogja érteni, még ha rosszul is esik neki.

A hét második felére már kiegyensúlyozottabbá válik a helyzet körülötted és beköszönt a béke a gondolataidban. Most van itt az ideje, hogy bepótold az elmaradt dolgokat a magánélet területén. Ha tudsz, segíts egy barátnak, aki támogatásért fordul hozzád. >>> Itt a decemberi havi horoszkóp is!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében nagyon nehezen találsz önmagadban motivációt a munkához, amit az okoz, hogy kiábrándultál. Talán nem kapod meg az esélyt, a lehetőséget a továbblépésre, vagy úgy érzed, nem ismernek el eléggé. Ha viszont már nem hiszel abban, hogy jó helyen vagy, máshol kell megkeresned a lehetőségeket. Itt az ideje, hogy átgondolj néhány dolgot.

A hét második felében egyre tudatosabban közelítesz a saját életedhez. Talán megértette veled a körülötted kialakult helyzet, hogy te vagy egyedül a saját sorsod alakítója. Ne várj a sült galambra, válts életmódot, munkahelyet, ha kell és alakítsd át az életedet! Indítsd be azokat a rakétákat! >>> Itt a decemberi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.