Heti horoszkóp 2018. december 3. – december 9. – Érzékeny pontok

Horoszkóp minden hétre

2018.12.01. 18:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében egy váratlan hír zavart és csalódást idéz elő benned és ez arra kényszerít, hogy reagálj a várható változásokra. Az ügy nem csak a munkádat, hanem a személyes kapcsolataidat is érinti, ezért fokozott óvatossággal járj el. Vigyázz arra is, nehogy megtévesztés áldozata légy.

A hét második felében rájössz, hogy sokat változtak körülötted a dolgok, emiatt egy magánéleti vitát is talán más szemmel nézel. Itt az alkalom, hogy lépéseket tegyél a helyzet megoldása érdekében még akkor is, ha ez az előző álláspontod feladásával jár. A béke és a nyugalom itt most többet ér. >>> Itt a decemberi havi horoszkóp is!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében tiszta fejre és gyors észjárásra lesz szükséged, ha megfelelően túl akarsz jutni ez előtted álló napokon. Könnyen lehet, hogy néhány dolgon menet közben kell módosítanod, ami kockázatos döntések meghozatalára kényszerít majd. Ha teheted, kérj segítséget is, ha valamikor, most igazán jól jön egy kis visszajelzés egy bizalmastól.

A hét második felében rendkívül érzékenyen reagálhatsz valakinek a viselkedésére, amit az okoz, hogy úgy érzed, gyenge pontodra tapintott rá. Bármilyen erőteljes is a benned kavargó érzelmek, próbálj higgadt maradni és elemezd a helyzetet. Lehet, hogy van igazság abban, amit most a fejedhez vágtak, ez esetben pedig inkább tanulj belőle. >>> Itt a decemberi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.