Heti horoszkóp 2018. december 3. – december 9. – Érzékeny pontok

Horoszkóp minden hétre

2018.12.01. 18:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében zavart és csalódást érezhetsz a magánéletedben, ami feszültséget kelt benned és a munkádra is kevésbé tudsz koncentrálni. Igyekezz pozitívan hozzáállni a dolgokhoz és a látszat ellenére számolj azzal az eshetőséggel is, hogy valójában egy félreértésről van szó. Ne a hibát keresd a másikban, hanem a jó szándékot!

A hét második felében megváltozhat a véleményed valamivel kapcsolatban, méghozzá pozitív irányban. Ha megpróbálod megérteni az embereket magad körül és nem feltételezel eleve rossz szándékot, azt tapasztalhatod, hogy a világ egyszerre megváltozik körülötted. Jóval barátságosabbá válik. Mosolyogj és mindenki visszamosolyog rád! >>> Itt a decemberi havi horoszkóp is!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében gördülékenyen mennek majd a dolgaid. Világos és egyértelmű, mit akarsz és ha odafigyelsz, nem nagyon kerülhet homokszem a gépezetbe. Számíts arra, hogy valaki megkeres és örömmel csatlakozik hozzád, vagy felajánlja a segítségét. Fogadd el az ajánlatát, többen mindig többre mentek.

A hét második felében beléd csaphat a villám, mivel valaki, akivel kapcsolatban nem számítottál ilyesmire, gyengéd érzéseket kelt benned. A helyzetet bonyolíthatja, ha partnerkapcsolatban élsz, ez esetben egy nagyon súlyos döntést kell meghoznod egy igen érzékeny időszakban. >>> Itt a decemberi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.