Heti horoszkóp 2018. december 3. – december 9. – Érzékeny pontok

Horoszkóp minden hétre

2018.12.01. 18:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében úgy haladsz majd előre, mint kés a vajban. Ha valami újat szeretnél elkezdeni, ennél ideálisabb időpontot nem is találhatnál. Könnyen lehet, hogy most az eszközeid is bővülnek annak következtében, hogy egy kis plusz pénz áll a házhoz. Figyelj az ajánlatokra, mert most egy extra utazás lehetősége is felmerülhet, amit talán érdemes kihasználnod.

A hét második felében a jó hangulatodat és elégedettségedet beárnyékolhatja, hogy a körülötted lévők közül valaki zűrbe keveredik. Ha úgy érzed, hogy az illetőnek ideje lenne már egyszer saját magának megoldani a problémáit, akkor maradj ki a dologból. Nehéz döntés lesz, de talán ez az ő érdeke is. >>> Itt a decemberi havi horoszkóp is!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében a gondolataid középpontjában a magánéleted és a családod áll majd. Érzelmileg most sokkal érzékenyebb lehetsz a szokásosnál és emiatt sokkal nagyobb figyelemmel fordulsz a szeretteid felé. Ha úgy érzed, vannak még elvarratlan szálak valakivel kapcsolatban, ideje ezt is tisztáznod mielőbb.

A hét második felében új lehetőségek kerülnek a látóteredbe, ami zavart okozhat az előre eltervezett dolgaidban. Jól meg kell indokolnod magad számára, ha felborítasz mindent magad körül, de vannak helyzetek, amikor ez a legjobb megoldás. Indokolt lenne tanácsot kérni ez ügyben egy bizalmasodtól. >>> Itt a decemberi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.