Heti horoszkóp 2019. január 14. – január 20. – Változó viszonyok

Horoszkóp minden héten

2019.01.13. 17:45

A Szűznek most minden kreativitására szüksége lesz, a Vízöntő körül dráma készülődik. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele próbára teheti a hitedet az emberekben. Hogy ez ne hagyjon mély nyomot benned, próbáld elkerülni, hogy túlságosan optimistán állj hozzá bizonyos dolgokhoz. Ezekben a napokban annak is megnő a kockázata, hogy valaki megpróbál megtéveszteni. Légy különösen körültekintő most! Ha gyanúsnak érzel valamit, vagy valakit, fordulj a családtagjaidhoz tanácsért!

A hét második felében élvezheted a népszerűséget és a szeretetet a családod, vagy a barátaid körében. Ezekben a napokban és ebben a társaságban igazán nem kell aggódnod semmilyen hátsó szándéktól. Önmagadért szeretnek. >>> Ez itt a havi, ez pedig az éves horoszkópod!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében a családodra és a szeretteidre kell összpontosítanod és emiatt érzékenyebb lehetsz a szokásosnál. Talán egy kapcsolati probléma lesz az, ami megzavarja az idillt és emiatt kényes kérdések is szóba kerülhetnek. Talán jó alkalom ez arra, hogy tisztázz néhány régóta lappangó problémát is.

A hét második fele intenzíven alakul számodra és a körülötted felpörgő eseményekkel szinte nem is tudsz lépést tartani. Vegyél részt minél több dologban, de ne hagyd, hogy befolyásoljon valaki, aki egy újdonsággal keres meg ezekben a napokban. >>> Ez itt a havi, ez pedig az éves horoszkópod!

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében nyugalomra és lelkesedésre egyaránt szükséged lehet, hogy egy problémához a megfelelő módon közelíts. Szükséged lesz arra is, hogy képes legyél csapatjátékosként dolgozni. Ehhez azonban meg kell kötnöd egy kompromisszumot önmagaddal, amely nem biztos, hogy kedvedre való lesz.

A hét második fele a család és a romantika jegyében telhet és ezekben a napokban igazán érezheted azt, milyen megtalálni a boldogságot a hétköznapi dolgokban. Mindemellett azért ügyelned kell arra is, nehogy megbomoljon az egyensúly az életed két nagyon fontos szereplője között. >>> Ez itt a havi, ez pedig az éves horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.