Heti horoszkóp 2019. január 14. – január 20. – Változó viszonyok

Horoszkóp minden héten

2019.01.13. 17:45

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első fele feszülten és konfrontációkkal tarkítva telhet és azt eredményezheti, hogy végül választanod kell a magánélet és a munka között. Bármelyiket is választod, azon a területen előrelépést érhetsz el most. Lehet, hogy most hosszú távon kell gondolkodnod és fel kell állítanod egy sorrendet.

A hét második felében egy új ismeretség, vagy egy régi elmélyülése hozhat némi frissességet a magánéletedbe, de ügyelned kell arra, nehogy átess a ló túlsó oldalára és végül csalódnod kelljen. Csak annyit adj ki magadból most még, amennyit feltétlenül szükséges. Tartogass meglepetést későbbre is. >>> Ez itt a havi, ez pedig az éves horoszkópod!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében fel kell ismerned valakinek a megtévesztési kísérletét, amellyel rá akar venni téged valamire, ami kárt okozhat neked. Erőre, határozottságra lesz szükséged és egy kreatív ötletre, amivel elegánsan le tudod szerelni az illető próbálkozásait.

A hét második felében egy titokra derül fény valakivel kapcsolatban és ez megváltoztathatja az illetőhöz való viszonyodat. Lehet, hogy csalódsz, de lehet az is, hogy végül az eddigieknél sokkal jobban fogod tisztelni ezután. >>> Ez itt a havi, ez pedig az éves horoszkópod!

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében a munka és a magánélet harmonikusan együtt tud működni az életedben, de a hét közepén egy bizonyos nő okozhat némi félreértést, amely mellett nem lehet majd egy kézlegyintéssel elmenned. Légy határozott, de ügyelj arra is, nehogy túlreagáld a dolgot.

A hét második felére lenyugodnak a kedélyek és visszatér belég a béke és egyre magabiztosabbnak érzed magad, amit erősít majd egy váratlan helyről és váratlan személytől érkező dicséret. Ügyelj arra, hogy gondolni bármire szabad, de amit valóban meg is teszel, annak következményei vannak. >>> Ez itt a havi, ez pedig az éves horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.