Heti horoszkóp 2019. január 14. – január 20. – Változó viszonyok

Horoszkóp minden héten

2019.01.13. 17:45

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében egy régi fantáziád kelhet életre, amikor egy idegennel kapcsolatban furcsa vágy ébred benned. Hogy ez mennyire illeszkedik a jelenlegi életedhez, az már viszont egy másik kérdés. Lehet, hogy számodra most semmi akadálya nincs egy flörtnek, de az is lehet, hogy fenekestől felforgatja az életed. Te döntesz.

A hét második felében úgy érzed majd, itt az ideje foglalkozni egy régóta lappangó problémával. Ha van olyan kérdés, amivel kapcsolatban eddig csak félrenéztél és nem kérdeztél rá, talán itt az ideje, hogy ez megváltozzon. Feszültség ide. vagy oda, ideje egyértelművé tenni bizonyos dolgokat. >>> Ez itt a havi, ez pedig az éves horoszkópod!

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében nem érzel erőt arra, hogy egy készülő drámát beengedj az életedbe. Talán valaki a közeledben úgy érzi, itt az ideje feltárni a problémákat, te inkább elkerülnéd mindezt. Megpróbálhatsz eltáncolni, de kialakulhat olyan helyzet, amikor engedsz az erőnek és te is kiteríted a kártyáidat.

A hét második fele így vagy úgy, de szenvedélyekkel lehet telítve, ahol nem lesz könnyű egyensúlyoznod a béke és a háború mezsgyéjén. Ha sikerül megőrizned a békét, akkor egy kellemes, nyugodt hétvége, ha pedig nem, akkor maga a pokol, ami rád vár. >>> Ez itt a havi, ez pedig az éves horoszkópod!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében kíváncsi tekintetek kereszttüzébe kerülsz, valaki, vagy valakik ugyanis szeretnének minél többet megtudni rólad. A legjobban akkor jársz, ha dobsz egy csontot feléjük, amivel foglalkozhatnak, akkor talán elfeledkeznek arról, amit nem akarsz az orrukra kötni.

A hét második felében foglalkoznod kell a saját biztonságoddal, ami nem csak a személyes, hanem az értékeiddel kapcsolatos biztonságot is jelenti. Talán egy ideig félre tudsz vezetni egy rosszindulatú egyént, de hosszú távon ez kevés lehet. >>> Ez itt a havi, ez pedig az éves horoszkópod!

.