Heti horoszkóp 2019. január 14. – január 20. – Változó viszonyok

Horoszkóp minden héten

2019.01.13. 17:45

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében érzékenyebb lehetsz a szokásosnál minden feszültségre, vagy intrikára, emiatt jobban kell vigyáznod a reakcióidra, ha nem akarsz később azzal is foglalkozni, hogy helyrehozz egy esetleges túlreagált párbeszédet. Néha jobb, ha nem szól a szánk, utána nem fáj a fejünk.

A hét második felében egy családi problémára kell összpontosítanod, melyet felhasználhatsz arra is, hogy egy régóta lappangó kapcsolati problémát is feszegess. Ez, még ha először indulatokat kelt is, alkalmas lehet arra, hogy tisztázódjanak bizonyos félreértések téged illetően. >>> Ez itt a havi, ez pedig az éves horoszkópod!

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében magabiztosan végzed a feladataidat, de vigyáznod kell, nehogy azt hidd, hogy tévedhetetlen vagy. Van esélye ugyanis annak, hogy valamit elnézel és annak később még következménye lesz. Koncentrálj és ne légy elbizakodott!

A hét második felében egyensúlyoznod kell két számodra egyaránt fontos ember között és ez nagyon nehéz feladatnak bizonyul majd. Ez persze nem jelenti azt, hogy valakit el kell hanyagolnod, de elképzelhető, hogy nem tudsz majd maradéktalanul megfelelni minden elvárásnak. >>> Ez itt a havi, ez pedig az éves horoszkópod!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első fele elsősorban olyan feladatoknak kedvez, ahol szükséged van a kreativitásra. A beérkező információk ismeretében gyorsan és lehetőleg hiba nélkül kell döntened majd. Mindehhez igénybe kell venned az intuíciódat is, mivel néhány adatot nem ismerhetsz meg kellőképpen.

A hét második felében elfoghat a kétség a külsőddel kapcsolatosan és úgy érzed, ezen a téren akadna tennivalód. Abba a hibába azért ne ess, hogy minden furcsa tekintetet ennek tulajdonítasz, hiszen a helyzet korántsem ennyire problémás, de tennivalód azért akad. Kerüld a túlzó és drasztikus megoldásokat. >>> Ez itt a havi, ez pedig az éves horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.