Heti horoszkóp 2019. január 21. – január 27 – Éles szem kell a jó döntéshez

Horoszkóp minden héten

2019.01.19. 17:30

A Bika most szembe kerülhet valakivel, aki fontos számára, a Mérleg kockázatos döntés előtt áll. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében ideges feszültség munkál benned és könnyen lehet, hogy folyamatosan azt érzed majd, késében, lemaradásban vagy. Mielőtt belegabalyodsz a dolgokba, állj meg egy pillanatra és próbáld meg a helyzete más szemszögből szemlélni. Lehet, hogy csak egy kreatív ötlet kell és kiderül, rövidebb út is van oda, ahová el szeretnél jutni.

A hét második felében bátorságra és kezdeményezőkészségre lesz szükséged, ha el akarsz indítani valamit, de itt nagyon kell figyelned majd a megfelelő időzítésre is. Ha jó ritmusban kapod el a dolgokat, akkor már a hét vége is a siker örömteli izgalmával telhet.

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében nagy lesz benned a kísértés, hogy valakivel, aki közel ál hozzád, megossz valamit. Talán csak egy érzést, vagy egy régi titkodat szeretnéd elmondani neki, de félsz attól, amit ez okozhat. Valószínűleg feleslegesen aggódsz, mert az illető ettől csak még közelebb kerül majd hozzád.

A hét második felében viszont szembe kerülhetsz valakivel a családodból, vagy a közeli barátaidból. Elképzelhető, hogy az illető úgy érzi, sok neki most belőled, mivel jó tanácsaidat úgy értelmezi, hogy bele akarsz szólni az életébe. Ha így van, lépj vissza egyet és próbáld kiengedni magadból valahol a csalódottságodat és az esetleges dühödet.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.