Heti horoszkóp 2019. január 21. – január 27 – Éles szem kell a jó döntéshez

Horoszkóp minden héten

2019.01.19. 17:30

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első fele ideges feszültséggel telhet, amit csak súlyosbít, hogy folyamatos lemaradásban leszel ahhoz képest, amit előre elterveztél. Egy ponton viszont el kell gondolkodnod azon is, hogy érdemes-e ekkora terhet bevállalni és van-e értelme ilyen iramot diktálni önmagadnak. Egy életed van, lehet, hogy közben egy kicsit élvezni sem ártana.

A hét második fele kiérlel benned egy elképzelést, amely azonban kockázattal jár és némi bátorságot is megkíván tőled. Lehet, hogy nem ártana a környezeted támogatását is megnyerni az ügyhöz, mivel nem biztos, hogy most ebben alkalmas vagy a magányos harcos szerepére.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében a barátságos énedre lesz szükséged, ha valakit meg szeretnél nyerni a terveidhez. Mivel népszerű és elismert tagja vagy a környezetednek, valószínűleg nem lesz nehéz dolgod magad mellé állítani az embereket, de vigyáznod kell arra is, hogy egy hiba tönkre teheti a nehezen megszerzett reputációdat.

A hét második felében ügyelned kell arra, nehogy hibásan ítélkezz valakiről, különösen úgy, hogy az információk vele kapcsolatban hiányosak, vagy torzultak lehetnek. Ha vitára kerülne sor, igyekezz kimaradni belőle és csak akkor mondj véleményt, ha meggyőződtél annak alaposságáról.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.