Heti horoszkóp 2019. január 21. – január 27 – Éles szem kell a jó döntéshez

Horoszkóp minden héten

2019.01.19. 17:30

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első fele egy ajándékot, vagy dicséretet hozhat számodra és az is valószínű, hogy pénz áll majd a házhoz valamilyen formában. A csillagok most egy utazást jósolnak neked, méghozzá egy távoli helyre, amire érdemes jó előre felkészülnöd testileg és lelkileg is. Életed egyik meghatározó élményét kaphatod most ettől.

A hét második felében meg kell győződnöd valakinek a becsületességéről, mielőtt elfogadnád az ajánlatát. Bízz az ösztöneidben, de közben azért nézz is utána a dolgoknak, nehogy egy hibás döntéssel veszélybe sodord a későbbi terveidet. Készülj fel, mert ezekben a napokban egy ajtó nyílik meg előtted. Egy nagyon fontos ajtó.

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében az önfegyelemre és a koncentrációra kell fókuszálnod, mivel a munka igencsak nehezedre esik ezekben a napokban. Ha viszont megteheted, hogy lazíts most, inkább hagyd ki ezt a pár napot, nehogy a végén arra menjen el az energia, hogy egy hibás döntés következményeit kell menedzselned.

A hét második felében már sokkal lelkesebben állsz majd hozzá a dolgokhoz, amit csak erősít, hogy egy igazán érdekes lehetőséggel kerülsz szembe. Mint mindennek, ennek is lehetnek azonban árnyoldalai, így a kérdést most is komplexen kell kezelned. Kérj tanácsot egy bizalmasodtól, mit tegyél!

.