Heti horoszkóp 2019. január 21. – január 27 – Éles szem kell a jó döntéshez

Horoszkóp minden héten

2019.01.19. 17:30

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében élvezheted egy korábbi munkád, vagy cselekedet hozadékát és érezheted, hogy érdemes jónak lenni, jót cselekedni az emberekkel. Ezekben a napokban egy friss ismeretség is vár rád, a vele való kapcsolatnak viszont később még érdekes következményei is lehetnek. Az élet néha nagy mókamester és ezt most te is tapasztalni fogod.

A hét második felében erősnek és bátornak kell lenned, mivel nehézségek elé állíthat az élet. Szerencsédnek és felkészültségednek hála azonban jó eséllyel ebből a helyzetből is nyertesen kerülsz majd ki, bár ehhez lehet, hogy némi kockázatot is be kell majd vállalnod.

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében nagyon nem fűlik majd a fogad a munkához, pedig könnyen lehet, hogy kemény napok várnak rád, amit csak súlyosbít, hogy most lehet számodra az elmúlt hetek legfeszültebb időszaka. Nagyon kell figyelned és helyes döntéseket kell hoznod, egy dologban különösen, mivel ez kínos helyzetet eredményezhet számodra.

A hét második felében egy felkérést, vagy ajánlatot kaphatsz, ennek elfogadása azonban átforgathatja a jól megszokott rendet az életedben. Hogy mi mekkora lemondást ér meg, attól végső soron neked kell döntened, hiszen a te életed. Azért érdemes megvitatni a helyzetet egy bizalmasoddal is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.