Heti horoszkóp 2019. január 21. – január 27 – Éles szem kell a jó döntéshez

Horoszkóp minden héten

2019.01.19. 17:30

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében éles elmével és jó szemmel tudsz kiválasztani megfelelő dolgokat egy kínálatból, így ez az időszak felettébb alkalmas lehet arra, hogy döntéseket hozz, bevásárolj, vagy éppen kiválaszd egy nyaralás helyszínét. Ha van valaki, akivel szeretnél javítani a viszonyon, akkor erre is remek alkalmat találhatsz ezekben a napokban.

A hét második felében teljesülhet egy vágyad, ha lesz benned elegendő bátorság megtenni valamit. Legyen az valamilyen munka, vagy előléptetés, vagy egy sporteredmény, most elérheted és élvezheted ennek áldásos hatását. Tudod, hogy van ez, bátraké a szerencse!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében nehezedre eshet palástolni az érzelmeidet valakivel szemben. Az illető viselkedés ugyanis annyira taszító és felháborító lehet számodra, ami már arra késztet, hogy lépéseket tegyél ellene. Légy határozott, de ne vigyél érzelmeket a dologba. Vigyázz arra, hogy ne ragadjanak el az indulataid.

A hét második felében egy családi esemény, vagy program határozhatja meg a hangulatodat. A készülődés izgalma, a szeretet érzése elfeledteti veled most a mindennapok küzdelmeit és rá fogsz jönni, ezek azok a dolgok, amelyek igazán fontosak az életben. Minden már csak körítés.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.