Napi horoszkóp 2019. március 21. – Manipulációk hálójában

Horoszkóp minden napra

2019.03.21. 03:43

A Rák ma nagyon ügyeljen, hogy ne dőljön be senkinek, a Mérlegnél ma valaki beszerezhet egy fekete pontot. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma meg kellene bíznod az ösztöneidben, amikor valaki, legyen az ismerős, vagy teljesen ismeretlen, meg akar győzni téged valamiről. Ne feledd, vannak emberek, akik számára a tisztesség és a becsület mást jelent, mint neked. A legfontosabb pedig, hogy ma ne írj alá semmit, ne köteleződj el semmilyen irányba. Ezeket a dolgokat halaszd későbbre, ha csak teheted. >>> Itt az aktuális heti horoszkóp is!

Bika – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma reggel felébredve legszívesebben inkább a másik oldaladra fordulva aludnál tovább. Ez persze nem csoda, hiszen rengeteg munkát vállaltál az elmúlt időszakban, így a fáradtságod természetes. Ha megteheted, hagyd ki a mai napot és lazíts egy kicsit, ha pedig muszáj aktívnak lenned, próbálj ma egy kicsit alacsonyabb fokozatba kapcsolni. >>> Itt az aktuális heti horoszkóp is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy valaki etikátlan viselkedése, vagy nem megfelelő stílusa miatt feszültség keletkezik a környezetedben, melyet csak súlyosbíthat, ha rég lezárt sérelmeket kezdenek a felek egymás fejéhez vagdosni. Ne vegyél részt ebben semmiképpen sem, nehogy az elkövetkező napokat azzal kelljen töltened, hogy próbálod helyrehozni azt, ami kicsúszott a szádon hirtelen felindulásodban. >>> Itt az aktuális heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.