Napi horoszkóp 2019. március 21. – Manipulációk hálójában

Horoszkóp minden napra

2019.03.21. 03:43

Rák – napi horoszkóp

Ma nagyobb az esélye annak, hogy amennyiben nem vagy körültekintő, megtévesztés áldozatává válj. Légy tehát körültekintő és ne dőlj be senkinek, aki soha vissza nem térő ajánlatokkal próbál a jóindulatoddal visszaélni. Ma ügyelned kell a rosszindulatú pletykákra is. Valaki a környezetedben nem nagyon fér most a bőrébe. >>> Itt az aktuális heti horoszkóp is!

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma ügyel arra, hogy, különösen a pénzügyeidet érintő kérdésekben, ne bízz senkiben és ne bízd ezeket a dolgokat senkire. Ha pénzt kapsz, számold meg, ha pedig pénzt adsz ki, jól nézd meg a címleteket. Ne feledd, hogy az érdekeidet senki nem tudja olyan hatékonyan képviselni, mint te magad. Nem is kell ezt másra bíznod. >>> Itt az aktuális heti horoszkóp is!

Szűz – napi horoszkóp

Ma egy szűk mezsgyén kell egyensúlyoznod a feladataid és a magánügyeid között és jó esély van arra, hogy ez nem fog mindenben maradéktalanuk sikerülni. Mivel pedig nem lehetsz egyszerre két helyen, valakinek muszáj lesz nemet mondanod. Jól érzed, néha elkelne kettő is belőled. >>> Itt az aktuális heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.