Napi horoszkóp 2019. március 21. – Manipulációk hálójában

Horoszkóp minden napra

2019.03.21. 03:43

Mérleg – napi horoszkóp

Te általában békeszerető ember vagy, de azt nagyon nehezen tudod elfogadni, ha valaki a szemedbe hazudik. Ma pedig pontosan ez lehet a helyzet, mivel a jelek egyértelműek és a megérzésed is azt súgja, valami nagyon nem stimmel a sztorival, amit egy ismerősöd előadott neked. Ha ez a helyzet, ne állj neki vitatkozni. Csak írd be a kis kockás füzetedbe a fekete pontot az illető neve mellé, ahogyan szoktad. >>> Itt az aktuális heti horoszkóp is!

Skorpió – napi horoszkóp

Néha előkerülnek a múltadból fájó emlékek és újra átéled őket a jelenben is. Ma is így járhatsz és ez azt jelzi, hogy nem vagy túl ezen a dolgon még a mai napig sem. Talán nem is kell, hogy túl legyél. Az emlékeink is mi magunk vagyunk, legyenek azok rossz, vagy jó dolgok. Némelyikből tanulunk, némelyikből pedig sohasem. >>> Itt az aktuális heti horoszkóp is!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma valaki megpróbálhat megvezetni téged és etikátlan módon szeretne hasznot húzni a jóindulatodból. A gond csak annyi, hogy te ezeket a próbálkozásokat már nagyon rutinosan tudod kezelni, így az illetőnek nagyon fel kell kötnie a nadrágját, ha téged szeretne manipulálni. Ha már eleget szórakoztál a próbálkozásain, szólj neki, hogy nyugodtan leállhat, átlátsz rajta. >>> Itt az aktuális heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.