Napi horoszkóp 2019. március 21. – Manipulációk hálójában

Horoszkóp minden napra

2019.03.21. 03:43

Bak – napi horoszkóp

Ma ne bízz senkiben, aki csak egy kicsit is gyanús számodra. Különösen akkor legyél figyelmes, ha pénzügyekről, vagy egy ajánlatról esik szó. Ne feledd, hogy mindennek megvan az ára. Ha pedig valamit ingyen akarnak adni számodra, akkor lehet, hogy te magad vagy az áru. >>> Itt az aktuális heti horoszkóp is!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma légy óvatos, különösen, ha pénzügyekkel, vagy szerződésekkel kapcsolatban kell döntened. Nem igazán alkalmas ez a nap arra, hogy fizetésről, befektetésről, vagy bármilyen megrendelésről dönts. Ha teheted, ne írj alá semmit ma, halaszd el ezeket a döntéseket inkább holnapra, vagy jövő hétre. >>> Itt az aktuális heti horoszkóp is!

Halak – napi horoszkóp

Ma hiába érzed úgy, hogy mindent megteszel a siker érdekében, valahogy nem akarnak a dolgaid úgy sikerülni, mint azt szeretnéd. A napot még az is súlyosbíthatja, hogy könnyen keveredhetsz félreértésbe, vagy félreérthető helyzetbe. Légy tehát nagyon óvatos, mert könnyen lehet, hogy végül egy kellemetlen emlékké válik mindaz, ami most történik veled. >>> Itt az aktuális heti horoszkóp is!

.