Havi horoszkóp 2019. május – Izgalmas fordulatok jönnek

Horoszkóp minden hónapra

2019.04.29. 17:35

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első felében több önbizalomra lehet szükséged, ha egy feladatod nehézségein úrrá szeretnél lenni. Szerencsére van a közeledben valaki, aki egy nehezebb helyzetben elegendő inspirációt és bátorítást képes adni számodra, így nem túl sok esély van arra, hogy kifog rajtad ez a projekt. Higgy önmagadban, van miért!

A hónap közepén csalódnod kell valakiben, emiatt harag és indulat gyülemlik fel benned. Bármennyire is igazad van, ne a veszekedés és a régebbi sérelmek felemlegetése legyen a harag levezetésének az útja. Irányítsd át az energiát a mozgásba, sportba, ami időt ad a gondolkodásra és a helyes reakció kigondolására is.

A hónap végén lelkedben helyreáll az egyensúly, megszáll a belső nyugalom, melyet csak erősít, hogy egy váratlan elismerést kapsz valahonnan. Most egyre növekvő önbizalommal és a jövőbe vetett hittel tudsz szembenézni mindennel. Ezekben a napokban egy közelgő utazás tervezése kötheti le a figyelmed egy részét.  >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első felében egy versenytárs megjelenése hozhat némi izgalmat a mindennapokba. Előfordulhat, hogy emiatt a szokásosnál nagyobb energiákat kell beletenned egy projektbe, ami lehet magánéleti, de munkahelyi is. Előfordulhat azonban, hogy az ellenfeled nem egészen tiszta eszközöket használ, de bármennyire is felháborít a dolog, maradj higgadt, mivel mindez így sem lesz elegendő számára, hogy a helyedbe lépjen.

A hónap közepén egy váratlan helyzethez kell alkalmazkodnod, amihez egy fontos és kompromisszumokat tartalmazó döntésre lehet szükséged. Könnyen lehet, hogy egy kisebb visszalépés most előnyösebb lehet számodra, egyben lehetőséget ad arra, hogy a teljes képet nézve végül győztesen kerülj ki a helyzetből. Ne feledd, a végén csattan az ostor!

A hónap végén egy ellenfeled, vagy riválisod nehéz helyzetbe kerül és felmerülhet benned, hogy a múlt ellenére segítő kezet nyújts neki. Ezt megteheted, de készülj fel rá, hogy mindez zavart és frusztrációt okoz majd számára. Ezekben a napokban egy érdekes kaland okozhat egy kis felfordulást a magánéletedben. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.